Bliv lærling

Start din karriere hos Rodahl Stilladser. Bliv en del af vores team, hvor vi vægter håndværk, kvalitet og sikkerhed højt i vores lærlingeprogram. Som lærling hos Rodahl Stilladser vil du opleve en hands-on tilgang til læring. Her får du mulighed for at arbejde side om side med erfarne stilladsmontører, der med passion og professionalisme vil guide dig igennem de mange facetter af stilladsbranchen. Vi tilbyder en dynamisk arbejdsdag, hvor du vil vil lære at opføre, nedtage og sikre stilladser i overensstemmelse med de nyeste sikkerhedsstandarder. Start din karriere med et lærligeforløb hos Rodahl Stilladser A/S, og byg fundamentet for en fremtid, hvor ingen dag er ens, og hvor dit arbejde skaber synlige resultater.

Mød Niklas Olsen, Lærling hos Rodahl Stillads A/S
Mød Nick Sarnum, Lærling hos Rodahl Stillads A/S

Medarbejderprofiler

Rodahl - Medarbejderprofil Kurt Poulsen

Kurt Poulsen, 74 år

Kurt Poulsen har været ansat hos Rodahl Stilladser A/S siden 1982, og i dag er han ansat som pladsmand.

Læs mere
Rodahl - Medarbejderprofil Nabil Korkaz

Nabil Korkaz, 39 år

Nabil Korkaz blev ansat i Rodahl Stilladser A/S i 2015, hvor han efter en indlæringsperiode blev tilbudt en læreplads.

Læs mere
Rodahl - Karriere

Kent Lynge Larsen, 49 år

Kent Lynge Larsen er i dag ansvarlig for, at alle vores stilladser er sikre og overholder alle regler og love.

Læs mere

Medarbejdernes sundhed og trivsel

Anni Vindnæs, Workwize

Hos Rodahl Stilladser A/S går vi meget op i medarbejdernes sundhed og trivsel. Derfor har vi allieret os med Anni Vindnæs fra Workwise. Hun underviser vores medarbejdere i ergonomi med fokus på, hvordan de i det daglige kan nedsætte arbejdsbelastningen og slitagen på deres kroppe.

Undervisningen har blandt andet fokus på, hvordan den rigtige løfteteknik har enorm positiv effekt på nedslidningsprocessen.