Let facadestillads

Facadestilladserne er velegnede til mindre og lettere renoveringsopgaver.

Læs mere

Allround stillads

Et Allround stillads er den optimale løsning til vanskelige stilladser.

Læs mere

Totaloverdækning

En totaloverdækning er den perfekte løsning ved bygge- og renoveringsopgaver, hvor der stilles krav om beskyttelse for vejr og vind.

Læs mere

Alu Rullestillads

Et Alu rullestillads er løsningen, hvis du skal løse en mindre montage- eller renoveringsopgave.

Læs mere

Vi arbejder med fire typer af stilladser

Alt afhængigt af den opgave, der skal løses, kræver det en bestemt stilladstype. Derfor har vi hos Rodahl Stilladser A/S et stort udvalg af stilladstyper, og vi anvender kun kvalitetsstilladser fra Layher, som er verdens største producent af kvalitetsstilladser. Det er vores og jeres garanti for høj sikkerhed og kvalitet. Vi arbejder med fire typer af stilladser, som kan dække alle typer af opgaver. De fire stilladstyper er:

Hvornår skal du bruge hvilken stilladstype?

Hvilken stilladstype, der passer specifikt til din opgave, afhænger af mange forhold. Opgavens størrelse og sværhedsgrad skal selvfølgelig tages i betragtning, men der kan også være andre ting, der spiller ind. Derfor bruger vi meget gerne vores ekspertise og erfaring til at rådgive og vejlede, og vi udarbejder gerne et tilbud baseret på hvilket stillads, der passer specifikt til jeres opgave. På den måde sikrer vi, at I fra starten får den rette stilladstype, og I får mest muligt værdi ud af stilladset.

De lidt skæve opgaver

Specialopgaver

Vi påtager os gerne de lidt mere skæve eller specielle opgaver – for eksempel renovering af bevaringsværdige bygninger eller opgaver, der kræver hængestilladser.

Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører af stilladsmateriale og har derfor mulighed for at medvirke til videreudviklingen af stilladssystemer, så vi altid kan imødekomme vores kunders behov