En videnstung og topmoderne stilladsvirksomhed

Rodahl Stilladser A/S er i dag en videnstung
og topmoderne stilladsvirksomhed.

Det nyeste og mest moderne udstyr garanterer sammen med passionerede og veluddannede medarbejdere, at alle typer af stilladsopgaver kan løses. Rodahl Stilladser A/S har en lang historie inden for stilladsbranchen, og vi har altid været kendt for vores kvalitetsbevidsthed, pålidelighed og høje faglighed. Vi er en troværdig og bundsolid virksomhed med en erfaren og innovativ ledelse samt engagerede og kvalitetsbevidste medarbejdere, og du kan have fuld tillid til, at vi overholder en aftale og udfører en opgave af højeste kvalitet.   

Virksomheden blev etableret helt tilbage i 1947, hvor tømrermester H.P. Rodahl grundlagde firmaet. Rodahl Stilladser A/S har altså fejret hele 75-års fødselsdag. Siden den spæde start har Rodahl Stilladser A/S specialiseret sig i stilladsmontering og er i dag vokset til et moderne stilladsfirma, hvor innovation, kvalitet, uddannelse og sikkerhed er kerneværdier. Værdier, som har været med til at manifestere os som stilladseksperterne, der løser opgaver ud over det sædvanlige. Vi løser også klassiske stilladsopgaver, og vi løser alle opgaver med udgangspunkt i kundens specifikke behov.

Uddannelse og innovation i Rodahl Stilladser

Kvalitet og sikkerhed har lige siden etableringen været kendetegnet for Rodahl Stilladser A/S. Det øgede fokus på uddannelse og innovative løsninger har været en integreret del af firmaet, siden de nuværende indehavere Nis Lorenzen og André G. Müller overtog firmaet tilbage i 2004, hvor de på daværende tidspunkt begge havde arbejdet som stilladsmontører i mere end 10 år. Siden da har vi gjort meget for altid at have lærlinge og uddanne vores personale til glæde for os selv, vores kunder og branchen som helhed. Vi har i dag cirka 30 medarbejdere plus fem til seks lærlinge, som, vi sørger for, får den optimale uddannelse inden for monteringen og afmontering. Vi sørger for, at alle vores lærlinge prøver kræfter med en bred vifte af forskellige opgaver, så den enkeltes kompetencer udfordres og udvikles.

Alle vores medarbejdere er uddannede og kan selvstændigt planlægge, montere og demontere vanskelige stilladsopgaver. Det ser vi som en nødvendighed for at kunne leve op til de strenge krav omkring sikkerhed, som vi selv har opstillet, og som vi altid efterlever. Derfor er alle vores medarbejdere faglærte stilladsmontører, som løbende efteruddannes i sikkerhedsforhold.

At vi tager uddannelse meget seriøst ses også ved, at vores indehaver, Nis Lorenzen, er engageret i arbejdet for stilladsmontøruddannelsen. Han sidder i bestyrelsen for stilladssektionen under Dansk Industri, hvor han blandt andet arbejder for stilladsarbejderuddannelsen og diverse efteruddannelseskurser. Uddannelser og kurser, som vores egne medarbejdere selvfølgelig har gennemført eller er i gang med, og som han arbejder for, at endnu flere stilladsarbejdere gennemfører. Det gør han, da vi hos Rodahl Stilladser A/S er bevidste om vores ansvar for at udvikle og fremtidssikre vores branche.

Kunder i Danmark og udlandet

Vi holder i dag til på adressen Sydholmen 12-14 i Hvidovre, hvor vi har en moderne administration samt en stor stilladsplads med det nyeste og mest moderne udstyr. Vi går meget op i vores medarbejderes sundhed og trivsel, og som en del af dette investerer vi gerne i de nyeste stilladsløsninger, der kan være med til at nedsætte slitagen på vores medarbejdere. Derfor er vores stilladser af mærket Layher Lightweight, hvilket er ensbetydende med, at stilladserne er lavet af den samme type af stål, man bruger i bilbranchen for at holde vægten nede på bilerne. Det er med til at gøre stilladserne lettere, hurtigere at montere og stærkere til glæde for både kunder og medarbejdere. Vi bruger ligeledes i vid udstrækning kraner og elevatorer for at skåne den enkelte medarbejder.

Vores kunder er både offentlige og private bygherrer hovedsageligt placeret på Sjælland, men vi løser opgaver i hele Danmark. Vi har også løst opgaver i henholdsvis Sverige og Berlin, hvor vi i den tyske hovedstad satte et stort Allround stillads op i forbindelse med renoveringen af et stort indkøbscenter. Vi løser med passion og faglig stolthed de opgaver, vores kunder efterspørger hjælp til, lige fra de klassiske stilladsopgaver til de mere spektakulære. Det har vi gjort siden 1947, og det bliver vi ved med – selvfølgelig altid med fokus på kvalitet og sikkerhed.

De lidt skæve opgaver

Rodahl Stilladser A/S udfører specialopgaver

Vi påtager os gerne de lidt mere skæve eller specielle opgaver – for eksempel renovering af bevaringsværdige bygninger eller opgaver, der kræver hængestilladser.

Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører af stilladsmateriale og har derfor mulighed for at medvirke til videreudviklingen af stilladssystemer, så vi altid kan imødekomme vores kunders behov