Mobilt rullestillads til mindre opgaver

Et Alu rullestillads er den perfekte løsning for dig, der skal håndtere mindre montage- eller renoveringsopgaver. Dette rullestillads, som er fremstillet i let, men robust aluminium, er designet til at være nemt at montere og flytte rundt. Du får således en høj grad af fleksibilitet og mobilitet, hvilket er ideelt i mange bygge- og renoveringssammenhænge.

En af de store fordele ved vores Alu rullestillads er, at det er let at transportere. Uanset om du skal bruge det på flere forskellige steder på samme byggeplads, eller om du skal transportere det mellem forskellige arbejdspladser, er det nemt og enkelt at håndtere.

Kvalitet og sikkerhed

Hos Rodahl Stilladser A/S går vi aldrig på kompromis med sikkerheden. Selvom vores Alu rullestillads er let at flytte og montere, er det designet til at være helt sikkert at bruge. Det betyder, at du kan udføre dit arbejde i højden uden at bekymre dig om din sikkerhed.

Kvalitet er en af vores kerneværdier, og det ses tydeligt i vores Alu rullestillads. Vores Alu rullestilladser er fra Layher, som er de bedste på markedet, når det kommer til fleksibilitet og sikkerhed. Det er fremstillet i holdbare materialer, der kan modstå alle vejrforhold, og det er designet til at være nemt at bruge.

Rullestillads med nem montering

Hvis du vælger at leje et Alu rullestillads hos os, tilbyder vi at montere det for dig. Det betyder, at du kan spare tid og energi, som du i stedet kan bruge på dit arbejde. Hvis du derimod vælger at montere det selv, medfølger der en grundig opstillingsvejledning. Heri finder du alle de informationer, du har brug for, for at sikre en korrekt og sikker opstilling af rullestilladset.

Dimensioner for vores alu rullestillads

Bredde: 0,7 meter og 1,40 meter
Længde: 2,0 meter og 2,5 meter
Højde: 2,0 meter – 12,0 meter
Belastning: 2 kn/m

Vi står klar til at hjælpe

Hvis du står over for en mindre bygge- eller renoveringsopgave, hvor du har brug for et mobilt, let og sikkert stillads, er det vores Alu rullestillads, du skal vælge. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vores erfarne team står altid klar til at hjælpe dig med rådgivning og service.

Kontakt os i dag for at høre mere.