Rodahl - Medarbejderprofil Kurt Poulsen

Ansat siden 1982

Kurt Poulsen har været ansat hos Rodahl Stilladser A/S siden 1982, og i dag er han ansat som pladsmand. Hans funktion består i at sørge for, at der er styr på tingene på vores store og moderne plads. Han sørger for, at de forskellige stilladstyper og alt andet udstyr ligger, hvor de skal, og at der generelt er pænt og ryddeligt. En funktion, han har varetaget de seneste ni år, og det er uundværligt i det daglige, da struktur og tilgængelighed på pladsen sparer tid, når bilerne skal læsses og aflæsses.

Før jobbet som pladsmand var han gennem en lang årrække leder af Rodahl Stilladsers afdeling for rullestilladser, og før det arbejdede han som stilladsmontør. Erfaringen og ancienniteten er altså enorm, og det er langt fra tilfældigt.  

»Jeg har været rigtig glad for de forskellige funktioner, jeg har haft hos Rodahl Stilladser. Der har været en helt naturlig udvikling fra, at jeg kom til firmaet, hvor jeg gennem de første mange år byggede stilladser, til jeg i dag fungerer som pladsmand. Jeg har måske nok en alder, hvor jeg burde være gået på pension, men jeg nyder mit arbejde her hos Rodahl Stilladser. Jeg har altid haft et godt samarbejde med ledelsen, som gør meget for, at vi medarbejdere har det godt. Rodahl Stilladser er et firma, som jeg er glad for, at jeg har tilbragt det meste af min karriere hos, og jeg bliver ved, så længe jeg kan.«