Rodahl - Karriere

Kent sikrer, at stilladsmontering er af højeste kvalitet

Kent Lynge Larsen er i dag ansvarlig for, at alle vores stilladser er sikre og overholder alle regler og love. Han er med andre ord jeres garanti for, at vores stilladsmontering altid er af højeste kvalitet. Han har arbejdet hos Rodahl Stilladser A/S siden 1999, og han har mere end 25 års erfaring med opsætning af forskellige typer af stilladser. I dag består hans arbejde hovedsageligt i at følge op på vores forskellige opgaver og dokumentere, at vores stilladser er kvalitetssikret.

»Det er et job, jeg har varetaget siden 2019, og det er et job, jeg løser med stolthed. Funktionen blev tidligere udført af vores konduktører, men nu bruger jeg alle mine mange års erfaring til at sikre, at vores arbejde overholder alle regler, og at kvaliteten af vores arbejde er i top.«

Kent Lynge Larsen spiller en central rolle hos Rodahl Stilladser A/S, idet han sørger for, at hver enkelt opgave udføres korrekt og med størst mulig omhu. Når han tager ud til de forskellige arbejdssteder, har han altid både et observant øje og en ekspertise, der gør ham i stand til at vejlede sine kolleger på bedst mulige vis. Hans grundige inspektioner omfatter fotodokumentation af arbejdet, hvilket sikrer, at eventuelle fejl og mangler bliver identificeret hurtigt. Billederne bruges som intern og ekstern dokumentation for, at alle regler og love overholdes, hvilket er en kerneværdi hos Rodahl Stilladser A/S, hvor kvalitetssikring og sikkerhed er to gennemgribende fokuspunkter.  

»Jeg var egentlig kommet dertil, at min krop var ved at være brugt efter mange år som stilladsmontør. Så da jeg fik mulighed for at blive i firmaet, som ansvarlig for kvalitetssikring, slog jeg selvfølgelig til. Det er en fantastisk arbejdsplads med super kolleger og de rigtige værdier, og jeg er meget glad for, at jeg kan være med til at garantere, at vores arbejde altid er af høj kvalitet. «