EM 2020

Københavns Rådhus, som blev udsmykket for første gang nogensinde.

EM 2020 i fodbold var en signaturevent for Københavns Kommune, da der blev spillet fire kampe i nationalarenaen Parken. Dette ønskede man at markere på Københavns Rådhus, hvor Rådhuset skulle udsmykkes med en illustration af en fodboldbane hen over hovedindgangen samt op ad hovedtrappen. Fundamentet for udsmykningen over hovedindgangen var et stillads, og da Rodahl Stilladser igennem årene har udført mange opgaver for Københavns Rådhus, kender de kvaliteten af vores arbejde.

Derfor fik vi opgaven med at planlægge og håndtere hele det spændende og unikke projekt. Opgaven blev løst ved at opbygge stillads på hver sin side af hovedindgangen samt hen over den buede indgang. Som entreprenør på projektet indgik vi et samarbejde med tømrerfirmaet Julius Nielsen & Søn A/S, der er en god kunde og samarbejdspartner.

De beklædte efterfølgende stilladset med finér, så banen kunne illustreres via folie.  Der blev ligeledes etableret en rampe ned ad trappen, hvor der blev etableret en fodboldbane.

Sikkerhed og præcision var kernekompetencer i udførslen af denne opgave, da hovedindgangen stadig skulle bruges af besøgende på Rådhuset. Opgaven skulle desuden løses med et absolut minimum af boring i facaden, da det er et krav fra Rådhusets side. Løsningen med stilladset blev en realitet efter flere møder med Københavns Rådhus, hvor vi fremlagde, hvad der kunne lade sig gøre, og vi endte op med at bruge et allround stillads til at løse denne særlige og unikke opgave.  

Rodahl - Cases - Københavns Rådhus EM 2020
Rodahl - Cases - Københavns Rådhus EM 2020
Rodahl - Cases - Københavns Rådhus EM 2020
Rodahl - Cases - Københavns Rådhus EM 2020
Rodahl - Cases - Københavns Rådhus EM 2020