Anni sikrer vores medarbejderes sundhed og trivsel

Hos Rodahl Stilladser A/S går vi meget op i medarbejdernes sundhed og trivsel. Derfor har vi allieret os med Anni Vindnæs fra Workwise. Hun underviser vores medarbejdere i ergonomi med fokus på, hvordan de i det daglige kan nedsætte arbejdsbelastningen og slitagen på deres kroppe. Undervisningen har blandt andet fokus på, hvordan den rigtige løfteteknik har enorm positiv effekt på nedslidningsprocessen. En anden væsentlig del af undervisningen har været fokus på workflowet og organiseringen af udstyr, lige fra bilen pakkes, til stilladset er monteret. Ved den rette organisering kan mange af de lange løft undgås, og det har igen enorm positiv betydning for vores medarbejderes nedslidningsproces.

»Vi arbejder både teoretisk og praktisk med tingene, så de ansatte får en dybere forståelse af, hvad det har af betydning, samtidig med at de får lov til at prøve det, så de kan mærke forskellen,« forklarer Anni Vindnæs.

Vi bruger ligeledes Anni til at vejlede vores medarbejdere i, hvordan de kan selvtræne, så de styrker deres krop. For os er det helt essentielt, at vi passer på vores medarbejdere, så derfor synes vi, det er vigtigt, at de får redskaber til, hvordan de kan skåne deres kroppe bedst muligt. Det er for os en win-win situation, da det styrker medarbejdernes sundhed og trivsel, samtidig med at vi forhåbentlig kan nyde godt af deres kvaliteter gennem en lang årrække.

»Vi arbejder både med afspænding og styrke, og de får øvelser, som de selv kan lave derhjemme. Jeg har været rigtig glad for, at Rodahl Stilladser tager deres medarbejderes sundhed og trivsel seriøst, det viser, at det er en virksomhed, som prioriterer deres medarbejdere. Medarbejderne har været rigtig modtagelige over for undervisningen, og de har taget øvelserne og de gode råd godt til sig,« siger Anni Vindnæs.